2 Kasım 2012 Cuma

Evim sensin


Özcan Denizin ikinci filmi olan evim sensin'in varlığından bile haberdar değilken kuzen dedi ki ''Özcanın yeni filmi Kore çakması imiş'' baktık.  Ana bu kadarda benzetilmez ki canım oğlanı araba tamircisi falan yapaydın ya be özcan. 

 Evim Sensin Filmi Konusu, Evim Sensin İzle |  görsel 1

Yıllar önce izlediğim ilk Kore filmidir hatırlanacak bir anı. Her tavsiye ettiğim arkadaşımla birlikte bıkmadan izlediğim, çok beğendiğim, duygusal bir film. 


 
alıntı buradan isterseniz izleyeblirsiniz.

Pc ye format atılınca film arşivimde yok oldu doğal olarak. Çok üzüldüm hali hazırda olaydı izlerdim. 
Aslında romantık filmleri sevmem ama bu film farklı. Romantikten daha ziyade dram desem yeri var. 

Video yükleme nasıl yapılıyor bilmiyorum. Yoksa fragman yüklerdim. Neyseki bu yazıyı okyacak kişiler isterlerse farklı yerlerden fragmanda izleyebilirler :)

Onca alıntılara rağmen Özcanın filmini izler miyim? Evet izleyebilirim. Güzel gözüküyor. 
Yukarıda link verdim. Alt yazılı izleyebilirseniz izlemenizi tavsiye ederim. 

Keyifli izlemeler.

12 yorum:

  1. bende seninle aynısını yaşamıştım ilk duyduğumda..Ama araştırınca; Özcan Kore li yapımcılardan telif falan almış ve aynısını çektiğini de saklamıyo..Ayrıca bende senin gibi izlemek istiyorum ne olursa olsun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telif hakkının alındığını bilmiyordum. Aynı bile olsa farklı oyuncularla farklı tat bırakacaktır. Keyifli izlemeler.

      Sil
  2. Denenmişi denemek biz de adetten sanırım.:) Gerek şarkı, gerek film artık şaşırmadığım kategorilerdir.Tabii bunu Özcan için demiyorum ama çok yakın bir arkadaşım; Mahsun Kırmızıgül'ün de senaryoyu başkasına yazdırtmak için para verdiğini ve o kişinin de güçlü kaleminden bu kadar tuttuğunu dile getirmişti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kadar renkli bir kültüre sahipken başkalarının yapmış olduğunu bire bir uygulamayı anlamsız buluyorum. Anadolunun her köşesinden ayrı bir hikaye çıkar ama kaleme dökülmüyor.
      Mahsun'un dizisini izlemedim. Filmlerini beğenmiştim. Madem yazan kişinin kalemi bu kadar iyi neden kendi adıyla yazmıyor.

      Sil
  3. Selam balböcüğüüüü :)) 1 Ekimde düzenlemiş olduğum hediye çekilişimin sonucunda dünya şirinem güzel elleriyle talihli kişiyi belirledi ve o şanslı kişi sensin iyi günlerde kullanman dileği ile adresini ve telefonunu dmtolcy@gmail.com adresine gönderirsen sevinirim hayırlı olsun sevgilerimle

    YanıtlaSil
  4. konu kıtlığı var, artık tekrara düşülüyor.
    üretmek beyin ister..

    YanıtlaSil
  5. orjinalini izeyeceğim teşekkür ederimm...

    YanıtlaSil
  6. Filmi kesinliklê izlemelisiniz biz arkadasimla gittik tek kelimeyle bayildik orjinalinide izlemek istiyorum ilk firsatta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum. Teşekkür ederim.

      Sil

Sizden alalım bir fikir....