11 Ekim 2012 Perşembe

mim

Sandukam beni mimlemiş. İçimden cevaplamak gelmese de tembellik etmeyeyim dedim. Şarkı dinlesemde pek önemsemem çok nadiren ''a güzelmiş derim'' tabi ki beğendiğim türler, kişiler vardır ama sorunca aklıma gelmiyor.

Mim sorularına gelirsek 

Sesinizin çok güzel olduğunu farz edin ve ideal sahne performansınızı tarif edin.(Hangi şarkıyı söylerdiniz,nasıl giyinirdiniz,size kimler ya da hangi aksesuarlar eşlik ederdi?)

Sesimin güzel olmasından ziyade ruh halime göre söyleyeceğin tarz değişebilir. Sakin bir dönemimde Zeki Müren, Emel Sayın varı Türk sanat müziği söyleye bilirim. Yok moralim bozuksa, daha hareketli bir şeyler. Mangadan, modelden herhangi bir parça 

Nasıl giyinirdim?

Söyleyeceğim Tarza göre de giyeceğim kıyafet değişirdi. Geniş vatkalı giyinmem o ayrı dava :)

Özel bir gününüzde bir koro ya da özel bir kişi sizin için sürpriz bir parça hazırlamış.Parçanın özelliği sizi tarif etmesi.Hangi parça olurdu bu?

Arebeks olmasında ne olursa olsun fark etmez.

İçinizde kalmış,söylenmemiş bir takım şeyler var.Uygun şartların bir araya geldiğini hayal edin.O kişiye(yarım kalmış bir aşk,kırgın olduğunuz bir dost vs.) duygularınızı anlatabileceğiniz bir fırsatınız var.Ona hangi şarkıyla duygularınızı anlatırdınız?

İçimden geçenleri karşıdaki insana söylemekten çekinmem. Bazende çemkiririm. O yüzden söylenmemiş yarım kalmış bir durum söz konusu değil.  Aklıma bir şey gelmiyor. Hıı es-es de ilk ev arkadaşım vardı takıntılarımın kaynağı, sürekli kalıp mesaj atan diye bahsetmiştim. Ona uyuz bir şarkı göndermek isterim ama üzerine alımayacak kadar rahat. Oda bana '' o bir vefasızdı'' diye şarkı gönderirdi herhalde. Onca mesajına hiç cevap göndermediğim için :)

Sizi şu an okuyanlara göndermek istediğiniz parça?


Hıı bilemedim şimdi. Şöylede bir şey var bu mimde benin şarkı adı vermem gerekti dimi :) Aklıma gelmedi en iyisi 70 lerden boşvermişim dünyaya diyelim :)
Buradan dinleyebilirsiniz.

Benden bu kadar, kalın sağlıcakla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sizden alalım bir fikir....