1 Eylül 2013 Pazar

Nar Ağacı

 Uzun zamandır okumak istiyordum. Menekşe abla doğum gününde alınca geçiktirmeden okuyayım dedim. Normalde daha hızlı okurum ama bu kitabı hızlı okuyamıyorum. Okuduklarımı sindirmem lazım. Kitabı bitirmeden yapılan yorumları okumayı sevmiyorum aslında. Nereden aklıma geldi ise nette geziniyordum bir baktım ki kitap 800 sayfa imiş yazar tarafından sadeleştirilmiş.


Nar ağacı'nın kendi sitesi var. Siteye baktım çıkarılan bölümler diye başlık var ama 3 sayfa. Çikarılan 300 sayfanın yerini 3 sayfa tutar mı ki? Keşke yazar iki cilt şeklinde çıkarsa idi. Ben hiç şikayet etmeden okurdum. 
Kitabı henüz bitirmedim. Hatta 200.  sayfalardayım. Kitabı okuduktan sonra sitedeki resimleri videoları izleyeceğim. Hatta üç sayfayı ve yazarın röportajını çıktı alıp kitaba ilave edeceğim. 

Yazara rica edelim bir sonraki basımda 800 sayfa olarak yayınlansın. 
Arayı açmadan kitabıma döneyim. En son İsmail Gülcemal'a binip gidiyordu. İçim elvermedi devam etmeye ( Benim abimin adı da İsmail  ) koştum geldim bekli elinde sayfalar olan vardır. ''Şuradan ulaşabilirsiniz'' falan dersiniz. Yüreğime su serpilir.
Hadi ben uzatmadan kitabıma dönüyorum. 
Kalın sağlıcakla.

1 yorum:

Sizden alalım bir fikir....