18 Ağustos 2012 Cumartesi

Ramazan biterken



Bir ramazanı daha gerine bıraktık. Gelsin bayram mesajları :(
Kalıp mesajlar kadar kızdığım bir şey olamaz. Kendince cümle kuramıyor musun yani.

Eski ev arkadaşım kalıp mesaj sevmediğimi bildiği halde günde 3 tane mesaj atarak mesneviyi bitirmiş bulundu :)
Kendisi kimseyle anlaşamaz, insanları sevmez ama dostluk ve arkadaşlık üzerine mesajları ile beni ciddi ciddi sıkıyordu. İstemiyorum gönderme diyemiyorum. Ablam bana acıdı ''iyide bana ne '' diye mesaj attı. Bir şey derse ''ablam gönderdi, haberim yok dersin'' niyetine. Tüm arkadaş çevresini kendinden uzaklaştıran vatandaş ( tek görüştüğü lise arkadaşı ve ben)  kızmadı '' A yaşıyorsun'' diyerekden cevap attı. En son ramazanda uyku düzenimi bozduğu için engelledim.

Niye mi yazıyorum. Tekrar ediyorum kalıp mesaj atmayın ya. ''uyuz nasılsın'' kafiyeli bir mesajdan daha güzel geliyor bana. Hele üç kız kardeşin üçüne de aynı mesaj ıyy. En son kuzen attı. Ayıptır yapma dedik.
''Volkan konak vari cevap veriyorum; Ablalarım neden mesajlarınızı birbirinize okutuyorsunuz, hepinize ayrı mı yazacağım'' Bak bacaksıza. Gülsem mi kızsam mı?
Neyse ben kimseye mesaj atmayı düşünmüyorum birkaç kişiyi ararım, bitti.

Bu arada Üniversite başvuruları açıklandı. Yanlış soru sayısı doğruların iki katı olan ablam AÖF sağlık kurumları işletmeciliğine yerleştirildi. Tüm yılı yatarak ve Kore dizisi izleyerek geçiren kuzenim Atatürk Ü. İngiliz dili ve edebiyatına, Atanmayı bekleyen ablası da ( edebiyat öğretmeni) Marmara ilahiyata yerleşti.

Baraj aşağıya çekilmişken, kontenjanlar artırılmışken açıkta kalan var mıdır diye konuşurken var olduğunu gördük. Yok artık bunlara da verecek cevap bulamıyorum. Hoş benden açıklama da beklemiyorlar, ama olsun :)

Neyse çok konuştum (yazdım), benden bu kadar. Allaha Emanet olun. İyi bayramlar.

Not: Çevrenizdekilere  lütfen kalıp mesaj göndermeyin.

3 yorum:

  1. İyi bayramlar :)

    YanıtlaSil
  2. yaza yaza yaz geldi...
    derelere kaz geldi...
    daha yazacaktım ammaa....
    mürekkebim az geldi....
    :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çocukluğumu anımsattığı için tolerans tanıyorum, yoksa kızardım :)

      Sil

Sizden alalım bir fikir....