28 Haziran 2012 Perşembe

İnci bileklik

Kuzeninle takı tasarımı kursuna gittiğimiz zaman tahtakaleden alışvelişe gitmiştik.  yorgun argın eve geldiğimizde işe yarar bir şey almadığımızı fark etmiş olsak da  cicilerimiz olmuştu bu bize yeter ( Kendimde inanmadın:) ) Ben çok az beyaz inci ve bol bol siyah boncuk almıştım.
Aşağıdaki bilekliği bir heves yaptım ama beğenilmedi, çok sarı olmuş dediler. Takı takmayan birisi olarak pek anlamıyorum kullanışlı olur mu olmaz mı.


Bu bilekliği de Halama gittiğimde kuzenimin boncuklarından yaptım. Onun klipsleri küçük olduğu için kendiminkilerden takmak için yanıma aldım. Alırsam geri dönmez dedim sevgili kuzi  boncuk verdi '' al kendine yap benimkini geri getir'' diye


Bunu da halamda iken başladım. Boncukları çiviye geçirmiştim zaten eve gelip zincir taktım. Yusufcuğun duruşu beğenilmedi.


En güzeli bu. Bu da kuzinin, uygun kapamaları olmadığı için onuda yanıma aldım ama bende de yokmuş. Halam duymasın çok kızıyor her şeyimiz yarım diye. Yukarıdakiler krem rengi bu beyaz. Aralarda taşlı apart var. Uçlara bit koydum ama pek olmadı iki ayrı misina olduğu için biri sıkışıyorsa diğeri çıkıyor beceremedim gitti.


Farklı modeller vardı ama onları hediye ettim/ettik. Resim bulabilirsem ilave ederim.


20 yorum:

  1. İncili şeyleri pek severim.
    Sen bana gönder.Ben beğenirim.

    ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) neden olmasın lale için yapar sana gönderirim lalede yorum yapmakla kalır :)

      Sil
  2. bu blogun sahibi olacak şahsiyet!bahsettiği o takı kursuna başlamadan önce bana bi söz vermişti:güzel bişeyler yapmayı becere bilirse (ki bunun imkansız olduğunu belirtti)benim içinde bileklik yapacaktı. şimdi yukarıda yazdıklarını okuduktan sonra kafamda bazı sorular belirdi ve kendisinden bu sorulara cevap istiyorum.
    soru 1: sen hala güzel bişeyler yapmayı beceremedin mi?(ki beceremediysen resimleri hangi siteden arakladın)
    soru 2:benim bilekliğe ne oldu?(eğer bilekliğim gelmezse bütün gizli sırlarını yazarım bak buradan habern olsun;) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lalecim, yorumuna bakarak bileklikleri beğendiğini düşünmem gerekir mi? :) Becerebilmesi imkansız diye bir şey yok. Devam etmediğim zaman ki çalışmaları tek sever de öğrenip elimin yatkın olduğunu kanıtlamış bulundum :) Sorun sana göndermemiş olmamsa aklımdasın işe girdiğim zaman sana güzel bir paket (mor) hazırlayacağım.

      Sil
    2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

      Sil
  3. Tam tersi bence Yusufçuğun duruşu çok güzel, simetri ye hayır diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendim takmadığım için pek anlamıyorum. Bizde takı meraklısı ablamdır o söylüyorsa benimde bir bildiği vardır demem gerek ama düzeltmedim :)

      Sil

Sizden alalım bir fikir....