24 Haziran 2012 Pazar

Deje vu


Polisiye romanları pek sevdiğim söylenemez. Sevmesem de sürükleyici olduğu için elinden bırakamam o ayrı dava. Her polisiye kitabında olduğu gibi ortada bir cinayet ve şüpheliler var. 


Ezra karakteri zaten sinir bozucu, birde etrafta bu tarz insanların var olduğunu bilmek daha da sinir bozuyor. Alex için bir şey diyemeyeceğim. Bu tarz şeyleri yabancı film yada kitaplarda bolca görüyorum, çok şükür gerçekte duymuyoruz ama  var olduğunu biliyoruz maalesef.  Rabbim kimseye yaşatmasın. 

Kitap tahmin ettiğiniz üzere beklemediğiniz bir kişinin katil çıkması ile bitiyor.

''Neden dejavu'' diyecek olursanız. Alakasız bir isim. Kitapta 2 -3 defa geçen bir rüya desem yinede alakasız. Yazar belki bu tarz kitapları bolca okumuş yada yazmış ki '' ben bunu bir yerden hatırlıyorum ama nereden''
demiş.
:) 

Herkese iyi okumalar.

3 yorum:

  1. Kitapçının tavsiye etmesiyle almıştım bu kitabı ama bıtıremedım. Benı pek sarmadı :(

    YanıtlaSil
  2. Pek bir konu yok zaten. sadece kişilerin bilinç altında kalan, psikolojilerini etkileyen olaylar ilginç. birileri için sıradan olan, öteki için önemli olabiliyor.

    YanıtlaSil
  3. İlk çıktığında çok merak etmiştim bu kitabı, sürekli olarak indirimliler bölümünde olmasıyla içeriğinden şüphelenmeye başlamıştım. Yorumunuz benim için iyi oldu, teşekkürler.

    YanıtlaSil

Sizden alalım bir fikir....