5 Şubat 2013 Salı

Yazar aylar- Isaac Asimov

Sevgili Pınarın düzenlemiş olduğu yazar ayları son gaz devam etmekte. Şubat ayı için benim daha önce okumadığım bir yazar Isaac Aisimov seçildi. Aslında bilim kurgu ile aram yok. Yeni tarzlara açık olmak gerek diyerekden yazarın bir kitabını okumaya karar verdim. Bilmediğim bir yazar olduğu için kitap satın almayacağım halk kütüphanesinden ne bulursam artık onu okurum. Halen daha kursum devam ettiği için şubat 15 den sonra kitap seçimi yapacağım (aklımda iken kütüphaneyi arayıp kitap sorsam fena olmaz).



Etkinliğe katılmak için blog yazarı olmaya gerek yok. Kitabınızı okuyup Pınara mail gönderebilirsiniz. Bilim kurgu ile ilgilenen herkesi bekleriz 
( sanki ben organize ediyorum da bekleriz diyorum :p).


Ben sıkıcı kursuma gidiyorum 
( kurs bitince izlenimlerimi yazarım).

Keyifli okumalar. 

4 yorum:

  1. Geleceği düşünüyorum, uzak, çok uzak geleceği, mesela günümüzden 11 bin yıl sonrayı: İnsanlık bütün bir galaksiye yayılmış ve milyonlarca gezegene dağılmış durumda, tek bir imparatorluk tarafından yönetiliyor. İnsanların bir zamanlar bir gezegende evet sadece tek bir gezegende yaşadıkları günler unutulup gülünesi bir mitolojiye dönüşmüş, teknoloji ne kadar ileri gidebilirse o kadar ilerlemiş, dünyayı ele geçirmesinden korkulan robot meselesi çoktan çözülüp tarihin unutulan sayfalarına yazılmış... Olabilir mi? Aslında çok da ütopik gelmiyor değil mi bu yazdıklarım. Bilimkurguda bu adam efsane olmuş haberimiz yok. okumaya değer.

    YanıtlaSil
  2. Denemeye değer diyorum. Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. http://benimalfabem.com da kendi adınıza açılmış alanda yazabilirsiniz. Böylelikle kendi kaleminiz, kendi okurlanırla buluşur. Sitemiz oldukça geniş bir arşiv içermektedir.

    YanıtlaSil
  4. Yeni başladım isaac Asimov kitabını okumaya, bilim kurgu düşkünlerine tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Sizden alalım bir fikir....