27 Mart 2015 Cuma

3 yıl geçti

3 yıl önce büyük bir heyecanla başladığım blog yazma işinden neden soğudum? Blog yazmama sebeb olan bloglar yazmayı bıraktılar diye mi? Blog yazan herkes aynı kitabı okuyup, aynı ürünü kullandıkları için mi? Yoksa popüler olan karşısında direnmeye gücüm mü yok? Hayata uyum sağlayamıyor muyum?

Hepsini sebeb olarak sunabilirim ama bir tanesi üzerinde dursam iyi olur. Neden bu kadar çabuk pes ediyorum, neden bu kadar alınganım? Hem alınganın hemde normal gözükmek  için caba sarf ediyorum. Hayata dönmem de bir o kadar ani oluyor. Arkadaşın biri "sende son zamanlarda bir şey var, durgunsun" dedi. Anında mutlu oldum. Gerçi alınganlık sebebi kendisi değildi. Zatı muhteremler hala yokmuşsun gibi davranıyorlar o ayrı dava. Sebebini bir anlasam. Anormal olan hangi taraf.



Efendim benim kırgınlıklarımı bir yana bırakalım.  Bu 3 yıl içerisinde çok hoş bloglarla tanıştık,  tam olarak kaynaşmasakta sanal alemin izin verdiği ölçüde kaynaştık. Tek tek isim yazamayacağım hepiniz benim için kıymetlisiniz. Teşekkürler efendim acemi bloggeri var ettiğiniz için. 

8 yorum:

  1. Dönem dönem kendime ya da bloga küstüğüm , usandığım için yazmadığım, kimseyi okumadığım zamanlar olsa da ben hala seviyorum blogları , sakın tamamen vazgeçme, arada okuduklarını, kaktüslerini görelim ama :( :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sonradan pişman olmamak için tamamen bırakmam. Ttnet in izin verdiği ölçüde blog aleminide takip ederim. Sizler varken bırakılır mı :)

      Sil
  2. blogger lardan en yakın hissettiklerimden birisin ben de çok yazı giremiyorum artık ama tamamen bırakma lütfen:)

    YanıtlaSil
  3. Hepimiz insanız be acemi blogger, böyle dönemler oluyor. Bir vazife olarak görmemek lazım belki blog tutmayı. İçinde yazmak varsa ara sıra ister istemez dökülür onlar zaten. Kırgınlıklar, alınganlıklar, hüzün, efkar... Hepsi insan olmanın getirisi olan haller. Şahsi kanaatimce kendine biraz zaman tanıdıktan sonra rahatlamış bir şekilde dönmek isteyeceksindir. :)

    YanıtlaSil
  4. "Bir vazife olarak görmemek" ne güzelde söylediniz. Ben neden vazife olarak algılıyorsam artık. Toparlanıp döneceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. bazen atalete kapılıyor insan gerçekten , ben de blog yazmayı vazife gibi görenlerden biriyim yalnız değilsiniz yani , her ne kadar eskisi kadar sık geri dönüşler yapamasam da yine de ayrı bir tadı var buraların , bırakmak olmaz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hızlı dönüş yapamıyorum. Ttnet sağolsun blogdan soğuttu.

      Sil

Sizden alalım bir fikir....