27 Eylül 2012 Perşembe

Defterlerim biterken

Not almak için cantamda muhakkak bir not defteri olur. Birde evde kitap notları, yemek tarifleri alınçaklar listesi gibi günlük karalama defterim hep vardır.  


Defterin her bir sayfası her bir köşesi tıklım tıklım dolu. Benim haricimde hiç kimse ne nedir anlamaz.


Bu defterim okul yıllarımdan kalma bir türlü veremediğim dersin formülleri, kek tarifi, tecvit çalışmalarım, kitap listem ...



Çizgisiz defteri bir süre aradıktan sonra evime en yakın züccaciyenin arka raflarında buldum. Mini not defterini Fatma abla geçen sene hediye etmişti, bugünler nasipmiş.
(yeni defterlerimi de resmetseydim fena olmazdı)

Benden bu kadar. Esen kalın.

3 yorum:

  1. bak işte ben bu konuda bu kadar istikrarlı olamadım hiç. hep bir kaç defter vardır hayatımda ama sürekli değişirler:) bitmeye fırsatları kalmaz gariplerimin:))

    YanıtlaSil
  2. Bende bu konuda biraz maymun iştahlıyım hep ilk sayfalar doludur :) Yenisini görünce pabucu dama atılır. Ama ne yapayım biraz kırtasiye meraklısıyım ...:)

    YanıtlaSil
  3. evet not defterleri çok anlamlıdır.bir nevi andaçtır.Bittiğinde atılamayan, yaşananları taşıyan günlüğe benzer bişey...Keşke ben de düzenli bir insan olabilseydim herşey, anlık ihtiyaçtan alınmış bir not, -bir çiçek adı, bir tel.no, bir etkinlik tarihi gibi karalamalarımın kaydı olsaydı...Bunları küçük not kağıtlarına yazıyorum.Bir süre sonra çanta çöplüğe dönüyööö...(Ablası)

    YanıtlaSil

Sizden alalım bir fikir....