18 Ocak 2013 Cuma

Çabader- Sema Maraşlı

Sema Maraş'lıyı bilmeyen var mı? Evet dediğinizi duyar gibiyim. Hiç sorun değil geçen seneye kadar bende bilmiyordum. Taki dernekdeki seminere kadar. Aslında masal kitaplarına rastlamıştım ama aile danışmanlığı  ve evlilik üzerine seminerler verdiğini bilmiyordum.
 Evlilik meseleleri ilgimi çekmediği için geçen seneki  (önceki senede olabilir bilemedim şimdi) seminere gitmemiştim. Küçük ablam ve arkadaşları gitmişti.
 Biraz da büyük ablamın etkisi ile bu seneki semire gidesim de yoktu. İyi ki de gitmişim diyecek kadar beğenmesem de fena değildi.  


İlişkilerdeki hataların pek çoğunun kadından kaynaklandığın söylemiş olması sinirlerimi germiş olsa da genel olarak beğendim. Neymiş efendim kadın çok dırdırcı imiş daha anne karnında iken kız çocuklarının çenesi hareket ediyormuş. Aslında seminer sonunda hak verdik. Onca konuşmaya her çene dayanmaz. 

Erken gidip önlerde oturmak varken arkadaşla kıyafet bakmakla meşgul olunca arka taraflara kalmış olduk. O yüzden resim yok demeyeceğim işime gelmedi ondan resim yok :) Dernek resim yayınlarsa oradan çırparım :)
Arkaya kalınca  bıdır bıdır konuştuk. Aslında Hazal bir kitap yazacak kadar not tuttu biz Nurdan'la konuştuk.

Günün özeti neymiş tanıştığımız kişiye ilk olarak anneniz sağ mı, hayatımıza üçüncü kişiler dahil olacak mı demeyeceğiz. Ailemle pek görüşmem o acıdan rahat olun diyenden de kaçacağız :)
Koça seminerden bunu mu çıkardım yani.   En iyisi ben uyuyayım.

Kalın sağlıcakla. 

3 yorum:

  1. düşününce bişey hatırlamasan da, bilinç altına yerleşmiştir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında aklımda kalan hak verdiğim pek çok şey vardı işime gelmediği için yazmadım :)

      Sil
  2. Yine mi Nurdan'la kaynattınız...sizi ayırmak gerek bu seminerlerde... =)))

    YanıtlaSil

Sizden alalım bir fikir....