28 Eylül 2013 Cumartesi

Yeni Başlangıçlar Mevsimi - Debbie Macomber

Yazarın okuduğum ilk kitabı olur. Blog aleminde görüyordum ama okumaya niyetlenmemiştim. Geçen haftalarda doğum yapan arkadaşı ziyarete gitmiştik. Onun kitaplığında gördüm, beğendiğini söyleyince bende okuyayım dedim. 


 Kitabı bitireli iki gün oldu. Sınırsız internet kullanıp sınırlı hizmet alınca yazı yazmak zor. Kaç kere denedim hatırlamıyorum.  
Kitap hakkında düşüncemi soracak olursanız.
 Örgü kursuna gitmek eminin  güzeldir de slogan saçma geldi. ''Örgü ile bırak alışkanlıklarını'' Kendi iraden yok mu ki sigara bırakmak için kursa gidesin. İş yoğunluğundan kurtulmak için yada eski nişanlıyı unutmak için olabilir. Değişiklik güzeldir.  
Kursun sloganu dışında kitabı beğendim. Tamam okuyunca bir şey katmıyor ama sıkıcı değil, kafa dağıtmak için okunabilir. 480 sayfa bir çırpıda bitiyor. 
Kendime mini okuma listesi yaptım. Ales'e hazırlanmayı düşündüğüm için ne zamana kadar okurum bilmiyorum. 


İki kitabı kütüphaneden aldım diğer iki kitap babamın. Savaş sanatını babam tavsiye etti. Graudy'in kitabına başladım bile yarına bitirmeyi hedefliyorum. Dört gözle fedailer kalesi alamut'u okumayı bekliyorum.

Herkese keyifli okumalar. 

2 yorum:

  1. Sadece bir kitabını okudum ama ( iki mi yoksa?) sanırım bütün kitaplarını okuyabilirim Debbie Macomber'ın. Sürekli değil ama mesela senin mini okuma listendeki kitaplar gibi bir kaç kitap okuyunca araya bir Debbie Macomber almak iyi gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sizin gibi dusunuyorum. Bir iki ay sonra baska bir kitabini okuyabilirim.

      Sil

Sizden alalım bir fikir....