14 Mayıs 2012 Pazartesi

anneler günü



Hediye beklediğim birileri olmadığından mıdır nedir; anneler günü, sevgililer günü gibi tüketim toplumu dayatmalarından oldum olası haz etmemişimdir. Bu anneler gününde de annem ''üç kızdan biri anneler günümü kutlamadı '' diye sitem edince anneler gününü kutlamış oldum.

Bunlarda annemin çiçekleri




Murat Bardakçı'nın  bilindik anne profilinin dışında iyi bir şekilde anılmayan anneler hakkında  güzel bir yazısı var. Okumak isteyenler için burada, bu ne şimdi! anne düşmanı falan mısın diyeceksiniz. Hayır tabi ki bende sizin gibi annesini seven bir evladım.
Tüm annelerin anneler gününü kutlar ellerinden öperim.
Dün internet olmadığı için bu güne kaldı.

3 yorum:

  1. sayın blogger!annenizle olan sıcak çatışmalarınızı sanal alemin bilumum şahsiyetleri duyarsa neler olur acaba:))aramızda kalsın söylemeeeeem...

    YanıtlaSil
  2. bence blog sahibini boşuna tehtit ediyorsunuz. gördüğüm kadarı ile yazılarını takip eden hatrı sayılır bir kitle yok. sırlarını bu sitede ifşa etsenizde arkaddaşın kaybedecek çok bişeyi olmaz:)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili adsız arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. İkinizde çok hoşsunuz :) Bir sonraki iltifatlarınızda isim lütfederseniz bahtiyar olacağım.

    YanıtlaSil

Sizden alalım bir fikir....